fbpx

Frank Kutteri tooted on valmistatud käsitööna ise kasvatatud eestimaisest sealihast!

Eesti põllumajanduse ajaloolises südames, Rapla külje all Kehtna-Nurme külas asuv kodumaisel kapitalil perefirma Frank Kutter pakub eestimaisest eestimaisemat sealiha, mille maitse on täpselt selline nagu olema peab – puhas, hõrk ja mahlane. Ja kõik tänu sellele, et kasvatame oma sead ise suureks!

Frank Kutteri lihatööstuse tervikretsept on lihtne: liha tuleb võimalikult vähe töödelda, lisades juurde ainult seda, mida hädapärast vaja on. Täpselt nii on ehitatud üles ka kogu lihatööstuse töö: kasutame vaid oma kasvatatud sealiha. Meie farmides kasvab ligi 34ooo siga, millest enamus asuvad Saaremaal. 24 tunniga farmist kliendini- 4000 siga oleme paigutanud kasvama oma lihatööstuse kõrvale, et tagada võimalikult väikene stressitase ja värskeim liha. Niimoodi tagame oma toodete kõrge kvaliteedi ning pakume alati kõige värskemat kodumaist liha. 

Eesti kapitalil ühest suurimast seakasvatusest välja kasvanud lihatööstusena saame ainsana öelda, et oleme läbi ja lõhki eestimaised – meie sead kasvavad Eestimaal ja söövad meie enda poolt valmistatud 100% eestimaisest teraviljast valminud sööta. Kogu toodang valmib meie enda vabrikus. Meie farmides ja tööstuses töötavad pika kogemusega meie oma Eestimaa inimesed, kes teavad täpselt, kuidas pakkuda sööjaile parimat liha kvaliteeti.

Eestlane armastab sealiha ja Frank Kutter teeb kõik endast oleneva, et see siga, mis eestlaste lauale jõuab, maitseks alati nagu juubelil.

Ettevõtte eesmärk on pidev areng, kohaliku toidu tootmine ja eestlaste toidulaua katmine. Oma tegevusega soovime toetada kohalikku põllumajandust, nii vilja- kui seakasvatust. Läbi tervikliku tarneahela, põllult lauale, pakume tarbijatele kindlust, et meie lihal on alati parim kvaliteet.

Ettevõtte investeeringuid on toetanud PRIA läbi meetme 4.2.1 Mikro- ja väikeettevõtjate põllumajandustoodete töötelmise ning turustamise investeeringutoetus. PRIA kaasamine on muutnud ettevõtte tootmisprotsessid automaatsemaks ning kiiremaks, mis võimaldab toota tooteid suuremas koguses.