
Frank Kutteri tooted on valmistatud käsitööna Eestimaisest toorainest
Eesti põllumajanduse ajaloolises südames, Rapla külje all Kehtna-Nurme külas asuv kodumaisel kapitalil põhinev ja perefirmast alguse saanud lihatööstus Frank Kutter pakub eestimaisest eestimaisemat sealiha, mille maitse on täpselt selline nagu olema peab – puhas, hõrk ja mahlane.
Frank Kutteri lihatööstuse tervikretsept on lihtne: liha tuleb võimalikult vähe töödelda, lisades juurde ainult seda, mida hädapärast vaja on. Täpselt nii on ehitatud üles ka kogu lihatööstuse töö: eelistame oma tegemistes kodumaist päritolu sealiha ja toorainet. Meie sead kasvavad üles Saaremaal ja kogu lihaga seotud töötlusprotssess toimub meil kohapeal. Niimoodi säilitame oma toodete kõrgeima kvaliteedi, alati värske ja kodumaine.
Eesti kapitalil ühest suurimast seakasvatusest välja kasvanud lihatööstus saab ainsana öelda, et on läbi ja lõhki eestimaine – sead kasvavad Eestis kohapeal valmistatud söödal ja kogu toodang valmib meie enda vabrikus. Meie tööstuses töötavad pika kogemusega lihameistrid, kes teavad täpselt, kuidas pakkuda sööjaile parimaid emotsioone ja maitseid.
Eestlane armastab sealiha ja Frank Kutter teeb kõik endast oleneva, et see siga, mis eestlaste lauale jõuab, maitseks alati nagu juubelil.
Ettevõtte eesmärk on pidev areng, kohaliku toidu tootmine ja eestlaste toidulaua katmine. Oma tegevusega soovime toetada kohalikku põllumajandust, nii vilja- kui seakasvatust. Läbi tervikliku tarneahela pakume tarbijatele kindlust ja edendame Eestimaa toidukultuuri.
Ettevõtte investeeringuid on toetanud PRIA läbi meetme 4.2.1 Mikro- ja väikeettevõtjate põllumajandustoodete töötelmise ning turustamise investeeringutoetus. PRIA kaasamine on muutnud ettevõtte tootmisprotsessid automaatsemaks ning kiiremaks, mis võimaldab toota tooteid suuremas koguses.