fbpx

FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU

LEIVABURGER FILEEGA

VALMISTUSAEG

25 min

KOGUS

4

KOOSTISOSASID

7

TERAVUSASTE

madal

Põhiroog:

Kaste:

Valmistusjuhend:

KASTME TEGEMINE:

  1. Haki kurk peeneks, sega kokku majoneesi, kurkumi, paprikapulbri ja Cayenne’i pipraga.
  2. Maitsesta soolaga ning tõsta kõrvale.

PEAROOG:

  1. Viiluta välisfilee ning haamerda läbi.
  2. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Viiluta tomatid ning tõsta sibul majapidamispaberile nõrguma.
  4. Kuumuta pannil õli ning prae fileetükid kuldseks. Tõsta kõrvale.
  5. Poolita koorikleivad ning lase samuti lõikepool allpool kuumalt pannilt läbi.
  6. Lao burger kokku.
  7. Määri leivale kastet, seejärel tõsta peale korralik ports salatit, siis tomativiilud ja fileepala.
  8. Lisa peale veel kastet, sellele sibul, veel salatit ning leiva teine pool.
  9. Serveeri!
Jaga retsepti: