fbpx

FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU

PÄIKESELISED LIHAPALLID

VALMISTUSAEG

30 min

KOGUS

4

KOOSTISOSASID

17

TERAVUSASTE

madal

Põhiroog:
Kaste:
Serveerimiseks:
Valmistusjuhend:

Koori sibul, haki koos karulauguga peeneks. Riivi ingver. Tõsta hakkilha kaussi, lisa hakitud sibulasegu, maitseained, ingver, riivsai ning munad. Maitsesta soola ja pipraga ning sega hästi läbi. Tee käed külma vee all märjaks ning vormi pallikesed. Kuumuta pannil õli ning prae pallid kuldseks.

Samal ajal valmista kaste. Selleks haki münt ja tšilli, riivi redis. Sega kõik kausis maitsestamata joguriga kokku ning maitsesta soolaga.

Soojenda lameleivad, tõsta peale pallikesed, nirista peale kastet ja lisa veel juurde mündilehti. Keera rulli ning serveeri.

Jaga retsepti: