FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU
PÄIKESELISED LIHAPALLID
VALMISTUSAEG
30 min
KOGUS
4
KOOSTISOSASID
17
TERAVUSASTE
madal
Põhiroog:
- 500 g Frank Kutteri "Kodune hakkliha"
- 1 suurem sibul
- 70 g karulauku
- 0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
- 2 tl garam masala pulbrit
- 1,5 tl suitsutatud paprikapulbrit
- jupp ingverit
- suur peotäis riivsaia
- 2 väikest muna
- soola
- värskelt jahvatatud musta pipart
- rapsiõli, praadimiseks
Kaste:
- maitsestamata jogurtit
- 1 roheline tšilli
- mündilehti
- redist
- soola
Serveerimiseks:
- lameleibu
- mündilehti
Valmistusjuhend:
Koori sibul, haki koos karulauguga peeneks. Riivi ingver. Tõsta hakkilha kaussi, lisa hakitud sibulasegu, maitseained, ingver, riivsai ning munad. Maitsesta soola ja pipraga ning sega hästi läbi. Tee käed külma vee all märjaks ning vormi pallikesed. Kuumuta pannil õli ning prae pallid kuldseks.
Samal ajal valmista kaste. Selleks haki münt ja tšilli, riivi redis. Sega kõik kausis maitsestamata joguriga kokku ning maitsesta soolaga.
Soojenda lameleivad, tõsta peale pallikesed, nirista peale kastet ja lisa veel juurde mündilehti. Keera rulli ning serveeri.