FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU
PASTAROOG VORSTIGA
VALMISTUSAEG
15 min
KOGUS
2
KOOSTISOSASID
9
TERAVUSASTE
keskmine
Koostisosad:
- 120 g FK suitsuvorsti
- oliiviõli
- 150 ml vahukoort
- 50 ml vett
- 75 g suitsujuustu
- 100 g herneid
- 150 g meelepärast pastat
- basiilikulehti
- riivitud peccorinot või parmesani, serveerimiseks
Valmistusjuhend:
Viiluta vorst ning lõika tikukesteks. Kuumuta potis veidike õli ning prae vorst kergelt läbi. Vala peale koor ja vesi ning tükelda juurde suitsujuust. Kuumuta madalal kuumusel kuni juust sulab. Seejärel lisa herned ning keera kuumus maha. Samal ajal valmista pakendil oleva juhise järgi pasta, kurna ning sega kokku vorstikastmega. Puista peale basiilikulehti ning soovi korral riivitud juustu. Head isu!