FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU
PEEKONIGA HAKKLIHARULL KUUELE
VALMISTUSAEG
30 min
KOGUS
6
KOOSTISOSASID
10
TERAVUSASTE
madal
Põhiroog:
- 800 g Frank Kutteri seahakkliha
- 100 g Frank Kutter külmsuitsu välisfileed
- 1 sl küüslaugupulbrit
- 1 sl sibulapulbrit
- soola
- värskelt jahvatatud musta pipart
- 2 väiksemat muna
- 280 g külmsuitsupeekonit
- 200 g värsket spinatit
- 150 g feta juustu
Valmistusjuhend:
Maitsesta hakkliha soola, pipra ning küüslaugu- ja sibulapulbriga. Lisa kaks muna ning sega hästi läbi. Tõsta spinat suurele sõelale ning vala kuuma veega üle, et see närtsiks.
Haki külmsuitsufilee väikesteks kuubikuteks ning lõika feta juust pikuti kaheks plaadiks.
Vooderda küpsetusvorm peekoniribadega nii, et servad jääksid üle vormi rippu. Tõsta vormi esmalt pool hakklihasegust, seejärel lisa kihiti spinat, hakitud külmsuitsufilee, fetajuustu plaadid ning viimasena teine osa hakklihasegust.
Voldi üleulatuvad peekoniribad peale ning tõsta vorm eelkuumutatud 175-kraadisesse ahju. Küpseta 40 minutit või kuni on küps.
Tõsta ahjust välja ning lase veidike taheneda. Seejärel viiluta ning serveeri endale meelepäraste lisanditega