fbpx

FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU

PEEKONIGA HAKKLIHARULL KUUELE

VALMISTUSAEG

30 min

KOGUS

6

KOOSTISOSASID

10

TERAVUSASTE

madal

Põhiroog:
Valmistusjuhend:

Maitsesta hakkliha soola, pipra ning küüslaugu- ja sibulapulbriga. Lisa kaks muna ning sega hästi läbi. Tõsta spinat suurele sõelale ning vala kuuma veega üle, et see närtsiks.

Haki külmsuitsufilee väikesteks kuubikuteks ning lõika feta juust pikuti kaheks plaadiks.

Vooderda küpsetusvorm peekoniribadega nii, et servad jääksid üle vormi rippu. Tõsta vormi esmalt pool hakklihasegust, seejärel lisa kihiti spinat, hakitud külmsuitsufilee, fetajuustu plaadid ning viimasena teine osa hakklihasegust.

Voldi üleulatuvad peekoniribad peale ning tõsta vorm eelkuumutatud 175-kraadisesse ahju. Küpseta 40 minutit või kuni on küps.

Tõsta ahjust välja ning lase veidike taheneda. Seejärel viiluta ning serveeri endale meelepäraste lisanditega

Jaga retsepti: