fbpx

FRANK KUTTERI RETSEPTIKOGU

ŠNITSEL SEENEKASTMEGA

VALMISTUSAEG

30 min

KOGUS

6

KOOSTISOSASID

16

TERAVUSASTE

madal

Põhiroog:
Seenekaste:
Kurgisalat:
Valmistusjuhend:

KASTME TEGEMINE:

  1. Kastme tegemiseks koori sibul ja küüslauk ning haki peeneks. Viiluta seened.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa seened, maitsesta soola ja pipraga, puista peale tüümian. Kui seened on veidi praadinud, lisa sibul ja küüslauk ning või.
  3. Prae läbi, seejärel puista peale jahu, sega ning kuumuta, siis lisa jaokaupa, pidevalt segades, puljong. Viimasena lisa balsamico.
  4. Kata kaanega, keera tuli võimalikult madalaks ning lase 10–15 minutit tiksuda.

KURGISALAT:

  1. Kurgisalati valmistamiseks koori sibul ning haki võimalikult peeneks.
  2. Haki ka ürdid ning viiluta kurk.
  3. Tõsta kõik kaussi, lisa õli, äädikas, suhkur ja sool.
  4. Sega hästi läbi ning jäta maitsestuma.

PEAROOG:

  1. Viiluta liha, haamerda lihahaamriga õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Võta kolm taldrikut. Ühele puista jahu, mille hulka sega paar tl paprikapulbrit. Teisele riivsai ning kolmandas taldrikus klopi lahti munad.
  3. Seejärel kasta lihalõigud esmalt jahusse (üleliigne raputa maha), siis munasse ning lõpuks riivsaia sisse.
  4. Kuumuta pannil õli ning prae jaokaupa kuldseks.
  5. Serveeri šnitsleid seenekastme ja kurgisalatiga.
Jaga retsepti: